Hayat Group – Çin’deki Büyüyen Firma

Hayat GroupSultan Restaurant ve Hayat Marketler adı altında kurmuş olduğumuz bir şirkettir. Hayat Group içerisinde 15 farklı markayı bir arada topladık. Ülkemiz için fark yaratan markalar olan PINAR ve MADO’nun da dahil olduğu bir yapılanma oluşturduk. Hayat Group sayesinde çalıştığımız markalarla önemli adımlar atmayı düşünüyoruz. İş birliği kurduğumuz bu markalar ile holdingleşme yolunda hızla ilerliyoruz. Girişimlerimizi gerçekleştireceğimiz uzun yıllar önümüzde bizi bekliyor.

Bahsedilen markalarla ortaklaşa çalışıyor olmamız Türk ürünlerinin uluslararası pazarda daha çok yer edinmesine sebep olmakta. Biz vatanımız adına çalışıyoruz. Bu yüzden Türkiye’yi Çin’e aktarmak, tanıtmak gibi unsurlar projelerimizin en değerli noktaları kaplıyor. Bu nedenle PINAR’ın süt ve süt ürünlerini hak ettikleri biçimde sunmak önemli. MADO’nun kurucusu olan Mehmet Kanbur sayesinde MADO’nun sponsorluğunda gerçekleştirdiklerimiz birçok faaliyet var. MADO Çin’de giderek ünlenen bir marka. Hatta MADO, Çin’in Ronghua Group Yönetim Kurulu Başkanı Jiancheng Wang’a Maraş dondurmasını tanıtmıştı. Dondurmayı tadan Wang, Çin’de MADO’nun 3 bin şube açabileceklerini söyledi. Bu inanılmaz bir proje.

Çin’de ortaklık kurduğumuz markaların ürünlerini satmak bizim için zor ya da imkânsız değil. Çünkü uzun yıllardır Çin’de bulunuyor olmamız bunun için önemli bir etken. Gıda sektöründeki başarılarımız bunu gerçekleştirilebilir kılmaktadır. Her zaman nasıl daha iyisini yaparız diye düşünüp ilerlemeye devam ediyoruz. Aynı zamanda şirketimizin kurumsal kimliğinin gelişmesi ve kurumsal imajımızın yayılması açısından da önemli markalar ile ortaklaşa çalışıyor olmamız gerekmekte. Ve biz bu gereklilik olan iş birliğini oldukça verim alarak sürdürüyoruz. Çin’de bilinen bir şirket, bir firmayız. Bizi, yaptığımız çalışmaları, Hayat Group’u takdir eden insanlar mevcut. Hatta ulusal ve yerel haberlere çıkıyoruz. CHINA DAILY  ve CHINA TODAY gazetelerinde birçok anımız oldu. Bunlar aslında gurur duyduğumuz noktalar. Bir yandan da bizim hep daha çok çalışmamızı, başarımızı sürdürecek kriterlerin devamlılığını sağlamamıza yarıyor. İlerleyen süreçlerde ise Hayat Group şirket kimliğini holdingleşerek değiştirecek. Bunun gibi birçok projemiz, düşüncemiz için uğraşıyoruz, belirttiğim gibi her zaman daha iyisi olmak en temel ilkemiz.

Sevgiyle kalın!                                                                                                                               

Özcan SEZER – İş İnsanı

Posted in Blog, Çinde mado varmı, özcan sezer çin ve dubai, özcan sezer hakkında her şey, özcan sezer kimdir