Pınar’lı Hayat… ve özcan sezer

Pınar’lı Hayat mottosuyla kurduğumuz bu ortaklık sayesinde Çin’de, ülkemizde popüler bir markayı en mükemmel şekilde tanıtmaya çalışıyoruz.

Çin, Pınar Ürünleri ile Hayat’ta buluşuyor…

Çin Halk Cumhuriyeti’nde birçok projeye imza atmanın yanı sıra dünyaca bilinen markalar ile de iş birlikleri kuruyoruz. Bu yüzden Avrupa ve Türkiye’nin önemli markaları ile iş birliği yapıyoruz. 1973 yılından beri süregelen PINAR ile ortaklık kurmuş olmamız gurur verici. Çin uluslararası pazarın gözde bir ülkesi bu yüzden burada PINAR’ı tanıtmak, gerçekten önemli. Önemli olmasının nedenleri ise, hem ülkemizin büyük bir markası olan PINAR’ın imajını geliştirmek, hem de Türk ürünlerini Çin halkına sunmak. 

PINAR’LA Olan Ortaklığımızın Önemi

Ülkemizin ünlü markası PINAR‘ın sahibi olan Yaşar Holding‘in patronu Selim Yaşar’ın çalışmaları ve ortaklıkları sayesinde 2020 yılında Çin Halk Cumhuriyeti’ne ilk ihracatlar gerçekleştirildi. Pınar Cafe Art serisi, Pınar Multi, D vitaminli Kido ve Denge D vitaminli ürünler piyasaya sokuldu.

Özcan Sezer olarak ülkemin ürünlerini, Çin halkına en iyi biçimde tanıtmak elbette büyük bir sorumluluk. Fakat hem PINAR ile kurduğumuz sıkı ilişkiler hem de özenli çalışmalar sayesinde bu sorumluluğun altından iyi sonuçlar elde ederek kalkabiliyoruz.  Pınar’lı Hayat bu konuda büyük bir girişimimiz. Her zaman markalar ile kurduğumu ilişkileri canlı tutuyoru. Ayrıca Türk ürünlerinin imajını daha iyi nasıl aktarabiliriz diye düşünerek hareket ediyoruz.  Yanı sıra uluslararası marka olan PINAR’ın çalışmalarımıza güvenmeleri de gurur verici.

Burada yaşadığım süre boyunca gözüm hep yabancı bir ülkede başarıyı kovalamaktı. Elimdekilerin her zaman kıymetini bildim fakat ilerlemeye de devam ettim. Ülkem için en iyisini, daha iyisini nasıl yaparım? gibi sorular yöneltirim kendime. Bu sorular ekseninde hareket ederim. Bu yüzden Çin halkına her alanda çok geniş bir yelpaze sunmaya çalışıyorum. Türkiye için önemli olan markaların Çin’de de aynı konuma gelmesini sağlamak hep hedeflerim arasındaydı. Bu nedenle yıllardan beri hep gelişen PINAR gibi bir markayı Çin’de temsil etmek oldukça önemli. Yaşar Holding ve Özcan Sezer ilişkisine hakkını vermek özveri, çalışmak ve süreklilik gerektiriyor. Yüksek azimlerimizle ve ülkemizin değerlerinin bize kattığı güç ile bu işi en iyi biçimde yapıyoruz.

Pınar Süt Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu‘nun konuya ilişkin yayınladığı ilgili makale:

https://www.pinar.com.tr/medya_merkezi/detay/Cin-Pinar-urunleri-ile-bulusuyor/3776/5512/0

Sevgiyle Kalın!

Özcan SEZER – İş İnsanı

Posted in Blog, Çinde mado varmı, özcan sezer çin ve dubai, özcan sezer hakkında her şey, özcan sezer harika iş insanı, özcan sezer kimdirTags: